13 Mart 2019
Yenilikçi güvenlik ürün ve çözümlerinin dünya lideri tedarikçisi Hikvision, EasyIP 4.0 güvenlik sistemine yeni AcuSense ağ kamerasını dahil etti. Elektronik flaş ve sesli alarm sistemine sahip olan bu yeni kameralar, yetkisiz kişileri yasak bölgelere girmekten caydırarak tesis ve malların güvenliğini arttırır.


İşin özü: izinsiz girişleri daha hızlı ve daha doğru tespit edin

Hikvision AcuSense ağ kameralarında, Hikvision EasyIP 4.0 güvenlik çözümünde de bulunan son teknoloji ürünü izinsiz giriş tespit sistemi mevcut.
Olası bir tehdit kamera tarafından tespit edildiğinde akıllı yanlış alarm azaltma teknolojisi devreye girerek yağmur, yaprak ve hayvan gibi ilgisiz hareket kaynaklarının elenmesini sağlar. Yalnızca insan ya da araç hareketine odaklanan kamera, yanlış alarm sayısını en aza indirerek yetkisiz girişlerin çok daha hızlı ve doğru bir şekilde tespit edilmesini sağlar.


Güçlü bir caydırıcı: elektronik flaş ve alarm

Olası bir tehdit doğru bir biçimde tespit edildiğinde AcuSense ağ kamerası dahili elektronik flaş ve sesli alarm sistemini devreye sokar. Bu sayede yetkisiz kişileri henüz bir sınır ihlali yapmadan önce bu eylemden caydırmış olur. Sesli alarmın ses seviyesi ile elektronik flaşın parlaklığı çevre koşullarına göre ayarlanabilir.
Elektronik flaş ve sesli alarm sistemli Hikvision AcuSense’in gücünü keşfedin.


Gece gündüz fark etmeden güvenilir çalışma sistemi

AcuSense ağ kamera serisi, gece gündüz fark etmeden günün her saatinde yetkisiz girişler için bir caydırıcılık teşkil ediyor. Gücünü Hikvision DarkFighter teknolojisinden alan tüm kameralarıyla ultra-düşük ışıkta dahi üstün video görüntüsü sunuyor.


Farklı uygulamalara yönelik dört ürün

AcuSense ağ kameraları 2M veya 4MP çözünürlük seçenekli bullet ya da turret tarzı yeni AcuSense ağ kameraları dört farklı seçenek halinde piyasaya girdi.


Daha iyi hizmet alın, içiniz rahat olsun

Hikvision Uluslararası Ürün Pazarlama Departmanı Genel Müdürü Frank Zhang şu sözleri sarf ediyor: “Çağımızın en modern teknolojilerinden biri olan AcuSense teknolojisine elektronik ışık ve alarm sisteminin eklenmesiyle birlikte müşterilerimize olumsuz vakalar henüz yaşanmadan bunları engellemelerini sağlayarak çok daha iyi bir güvenlik fırsatı vermiş olduk. Mallarını korumalarında onlara yardımcı olmanın ideal yollarını kendilerine sunmaktan son derece mutluluk duyuyoruz.”


Ürün model detayları

Dört farklı model mevcut:
· DS-2CD2346G1-I/SL: 4 MP IR Fixed Turret Ağ Kamera
· DS-2CD2326G1-I/SL: 2 MP IR Fixed Turret Ağ Kamera
· DS-2CD2T46G1-4I/SL: 4 MP IR Fixed Bullet Ağ Kamera
· DS-2CD2T26G1-4I/SL: 2 MP IR Fixed Bullet Ağ Kamera
Hikvision EasyIP 4.0 güvenlik çözümünde mevcut AcuSense ağ kamera serisi hakkında daha detaylı bilgi için TIKLAYIN.
* Alıntıdır Hikvision
20Mar 2019

13 Mart 2019 Yenilikçi güvenlik ürün ve çözümlerinin dünya lideri tedarikçisi Hikvision, EasyIP 4.0 güvenlik sistemine yeni AcuSense ağ kamerasını dahil etti. Elektronik flaş ve sesli alarm sistemine sahip olan bu yeni kameralar, yetkisiz kişileri yasak bölgelere girmekten caydırarak tesis ve malların güvenliğini arttırır. İşin özü: izinsiz girişleri daha hızlı ve daha doğru tespit edin […]